TUCSON Club UA tucson club
Май 23, 2012, 09:29:15 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Туристическая компания Ola Travel - полный набор туристических услуг, туры в Египет, Турцию, Таиланд, ОАЭ
Новости:

Начало   Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Де найчастіше були зауважені патрулі ДПС у м.Львові  (Прочитано 2141 раз)
Ryu
Львів, 0137
TUCSON Club member
Пользователь

Tucson 2.0 4WD Mild Silver (механ)

« : Февраль 03, 2011, 05:00:09 »

Доброго вечора шановні Львів яни ,так як дана тема стала активно розроблятись у Київському регіоні, вирішив, що було б розумно створити таку і у нас. Враховуючи той факт, що інспекторів на дорогах Львова та Львівщини дуже багато Шумахер. Тему пропоную розбити окремо на Львів, окремо на Львівську область. Бажано писати вулицю, суть правопорушення заради якого стоять:
вул.В.Великого (кільце) - як правило стоять і хаотично зупиняють машини але з кожного боку в їзду на кільце є пішохідні переходи, треба зважати на пішоходів.
вул.Кн.Ольги (при русі до готелю Супутник) - пішохідний перехід, дуже рибне місце, він починається зразу за кільцем, тому як правило машини з їжджають з кільця на великій швидкості і декому влом зупинитись і пропустити, а даішники стоять за 100м від нього і виглядають жертву.

leogo
Львов
Примкнувший
*

« Ответ #1 : Февраль 09, 2011, 10:34:40 »

Увага! Найчастіше і найбільше екіпажів стоять на вул. Городоцькій 124. Це місце прокляте! Оминайте його десятою дорогою.  Grin

Ryu
Львів, 0137
TUCSON Club member
Пользователь

« Ответ #2 : Февраль 09, 2011, 01:46:27 »

Спуск із Сихівського мосту у напрямку до Шувару ,стоять біля  Шиномонтажу з супер модною фарою ,яка виділяє порушника швидкісного режиму із загального потоку автомобілів, доречі нові радари фари не бачать ,вже не перший раз таке чую від знайомих ,яких оштрафували.
Також уліблені місця це заправка ОККО напроти Шувару (не надання дороги пішоходам) і чуть далі перед мостом (швидкісний режим)
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #3 : Февраль 09, 2011, 03:19:43 »

Площа Івана Франка - ховаються за деревом і шукають тих, хто не пропускає на переході і перетинає зустрічну трамвайну колію 
Тушелюб
Львів
Участник

Львів

« Ответ #4 : Февраль 10, 2011, 07:37:48 »

Останнім часом активно штрафують на зупинках громадського транспорту. Я на Сихові висаджував дружину перед ВАМ'ом, став метрів 8 вже за знаком на 3хв. - виписали 255, бо менше 30-и метрів Sad. Будьте обережні.  .

Не можу придумати, що тут розумне написати.
Ryu
Львів, 0137
TUCSON Club member
Пользователь

« Ответ #5 : Март 03, 2011, 05:53:27 »

Останнім часом дуже полюбили нову розвилку Сахарова-Княгині Ольги, стоять за недавно поставленим світлофором у напрямку Княгині Ольги. За що пиняють ще не розібрався...
Dimidrolum
Львів
TUCSON Club member
Постоялец

« Ответ #6 : Март 04, 2011, 09:43:45 »

Не обганяйте трамваї на Підвальній біля адміністрації! Часто там стоять.
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #7 : Март 04, 2011, 10:39:23 »

Чому не можна? Яке правило порушую?
leogo
Львов
Примкнувший
*

« Ответ #8 : Март 04, 2011, 11:07:42 »

там стоять, тому що не можна повертати на ліво, з Підвальної на Руську. Трамвай обганяй скільки хочеш, тільки на зустрічну колію не виїжджай )))

Тушелюб
Львів
Участник

Львів

« Ответ #9 : Март 04, 2011, 11:16:31 »

там стоять, тому що не можна повертати на ліво, з Підвальної на Руську. Трамвай обганяй скільки хочеш, тільки на зустрічну колію не виїжджай )))

Ну тут обережно треба...Відразу за поворотом пішохідний перехід є (за 50м до переходу обгін заборонено). Я там раз попався. Відсудився правда, але на то часу треба вбити. Народ давно вже там навчений і вервечкою їздить  Grin

Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #10 : Март 04, 2011, 11:25:34 »

Ну тут обережно треба...Відразу за поворотом пішохідний перехід є (за 50м до переходу обгін заборонено). Я там раз попався. Відсудився правда, але на то часу треба вбити. Народ давно вже там навчений і вервечкою їздить  Grin

Готовий посперечатись, що вони спочатку шиють "обгін трамвая" - для більшості неграмотних водіїв це спрацьовує. А от про обгін перед переходом теж можуть, але то не обгін, а випередження. Як доведуть протилежне?
Тушелюб
Львів
Участник

Львів

« Ответ #11 : Март 04, 2011, 12:18:20 »

Готовий посперечатись, що вони спочатку шиють "обгін трамвая" - для більшості неграмотних водіїв це спрацьовує. А от про обгін перед переходом теж можуть, але то не обгін, а випередження. Як доведуть протилежне?

Я теж поставив на цей аргумент. Але постанову скасували у першу чергу через те, що відповідач не з"явився. Якби до справжньої суперечки, то там є всього 3 полоси (по 1,5 у кожному напрямку), а не 4. Тому слово випередження тут якесь не надто певне. А головне, що коли даішник постанову виписує, то не особливо і потребує доведення протилежного  lol

Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #12 : Март 04, 2011, 12:20:09 »

А головне, що коли даішник постанову виписує, то не особливо і потребує доведення протилежного  lol.  

Як виписує постанову то треба відразу на місці подавати клопотання про надання права на захист (обговорювалось раніше, є лінк на зразок). В тому випадку його постанова не є законною
Dimidrolum
Львів
TUCSON Club member
Постоялец

« Ответ #13 : Март 04, 2011, 11:13:17 »

Чому не можна? Яке правило порушую?
Якщо їхати в сторону памятника Федорову, то біля вїзду до адміністраціє є парковка і там по правій стороні трамвай можна обігнати от там і вони всіх пиняють. Мене не зупиняють так як я завжди їду по трамвайній колії. Не знаю що там нарушається, але не маю бажання тратити час на пусті розмови, тож будьте обережні!
Fofka
Львов
Примкнувший
*

« Ответ #14 : Март 05, 2011, 06:09:43 »

Частенько стоять на пасічній з виїзду Пімоненка, ловлять тільки на рядність.
Страниц: [1]   Вверх
  Печать  

Перейти в: