TUCSON Club UA tucson club
Май 23, 2012, 09:40:55 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Туристическая компания Ola Travel - полный набор туристических услуг, туры в Египет, Турцию, Таиланд, ОАЭ
Новости:

Начало   Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Запуск дизельного двигуна з літнім паливом  (Прочитано 466 раз)
Crytown
Примкнувший
*

« : Январь 30, 2012, 04:05:53 »

Перед морозами купив автомобіль з залитим в бак "літнім" паливом. Автомобіль пригнав на стоянку і полишив його там. При -12 С намагався його завести. Спробував тричі, але не завівся. Що спільнота може порадити, щоб завести авто?
Чи ненашкодив я двигуну тим, що намагався запустити його з літнім паливом в баку?

Я, як варіант, бачу, відбуксирувати його в "теплий" гараж, почекати добу і спробувати завести.

Заздалегідь вдячний за поради.

Poshtarik
Киев, Позняки
Старожил

Tucson 2.0 CRDi АТ

« Ответ #1 : Январь 30, 2012, 06:06:43 »

Перед морозами купив автомобіль з залитим в бак "літнім" паливом. Автомобіль пригнав на стоянку і полишив його там. При -12 С намагався його завести. Спробував тричі, але не завівся. Що спільнота може порадити, щоб завести авто?
Чи ненашкодив я двигуну тим, що намагався запустити його з літнім паливом в баку?

Я, як варіант, бачу, відбуксирувати його в "теплий" гараж, почекати добу і спробувати завести.

Заздалегідь вдячний за поради.
1. не нашкодив.
2. в теплий гараж це правильно.
3. не заводити, тримати в гаражі
4. злити все літнє паливо з баку.
5. замінити паливний фільтр.
6. заправити "зимовим" дизелем, розведеним в правильній пропорції антигелем.
7. пробувати заводити (ми ще в гаражі).
8. завелись - заправляємо надалі зимовий дизель+антигель
9. не завелись - чекаємо температуру вищу за мінус 5, даємо "прогрітись" всьому автомобілю, пробуємо заводити, не завелись, міняємо паливний фільтр, пробуємо заводити...
Crytown
Примкнувший
*

« Ответ #2 : Январь 30, 2012, 06:51:39 »

6. заправити "зимовим" дизелем, розведеним в правильній пропорції антигелем.

Перепрошую, а яка це пропорція.
Poshtarik
Киев, Позняки
Старожил

Tucson 2.0 CRDi АТ

« Ответ #3 : Январь 30, 2012, 07:37:06 »

а яка це пропорція.
на банці з антигелем пишуть. у різних виробників по різному.
multiwin
Днепропетровск
Пользователь
*

« Ответ #4 : Январь 31, 2012, 07:47:55 »

на банці з антигелем пишуть. у різних виробників по різному.
Обычно 1 гр/литр На каждой банке инструкция ....
Crytown
Примкнувший
*

« Ответ #5 : Февраль 01, 2012, 01:07:32 »

Одноклубники, дякую Вам за поради.

Позавчора спробували відбуксирувати HT (на дворі було -14 С). Під час буксирування (на 50 метрі) двигун запустився з 2-ї передачі і працював стабільно. Заїхав на Окко, залив зимового дизеля Pulls 20 літрів. Борт ПК змінив дані щодо дальності поїздки з 70 км на 240 км. (вочевидь у баку залишалося літрів 8-9 д/пального). Я проїхав ще кілометрів три, поставив авто pyjde на відкриту стоянку і заглушив двигун. Через 5 хв. спробував запустити двичун - запустився одразу. Сьогодні (при     -22С) вранці (через добу) спробував запустити двигун знову (1.дальне світло 10 сек, 2.двічі дав накал свічок, 3.вижав щеплення, 4.пуск). Темпи оберту АКБ колінвала на третьому-четвертому оберті помітно знизилися. Вочевидь вся проблема (вже у мене закралися сумніви щодо залитого "літнього" дизеля) із запуском двичуна криється у дещо розрядженій і "підстаркуватій" АКБ (стоїть рідна корейська, ймовірно ще з 2006 року). Індикатор АКБ ледь зелений, проте з огляду на її вік (<5 років) і постійне (принаймі останнім часом) перебування на морозі за -10 С  її "сила" (ємкість) помітно впала і не видає достатньої кількості ампер пускового струму для запуску мого д/двигуна. Ввечері спробую зняти АКБ і занести у квартиру для відігріву і її подальшої підзарядки від стаціонарної автоматичної підзарядки. Завтра спробую запустити знову. 

P.S. З досвіду, хто скаже, скільки "живе" АКБ у HT, якщо свідомо її не "добивати"?
       Якщо доведеться замінювати АКБ, то якого виробника порадите брати (в ціновому діапазоні до 1000 грн.), щоб мінімум 4 роки "відмаслала"? 
мик
Постоялец
**

« Ответ #6 : Февраль 01, 2012, 07:21:23 »

фирма КОРТ Киев, тел. 201-14-24. ул. Гайдара - 54А торгует Rocket,которые с завода ставят
у тебя 90 должен стоять
еще хвалят медалист -как раз в твоем ценовом диапазоне
mirch
Примкнувший
*

« Ответ #7 : Февраль 01, 2012, 08:32:33 »

ще є така корисна штука як "розморожувач дизельного палива" від Top Gear.
рекомендую додати його в бак - він розчиняє паливо, що перетворилось в гель і знову робить його текучим.
мені допомогло.
антигель вже не допоможе, якщо паливо загусло і утворився парафін.
mirch
Примкнувший
*

« Ответ #8 : Февраль 01, 2012, 08:36:44 »

щодо АКБ, я тут вже писав:
"сьогодні мій акумулятор не пережив 5-ту зиму, було -13.
на базарі прийняли старий і за 1080 грн. продали Medalist 115D31L - 100Ah, 800A.
можливо, десь продають ще дешевше. я не шукав особливо.

так от, профіт в тому, що він ідеально встав в машину по розмірам.
навіть, штатний теплоізоляційний кожух на нього одівся."
ironic
Киев (Ирпень)
Пользователь
*

Тушкан Трактор + Чип

« Ответ #9 : Февраль 02, 2012, 10:39:07 »

Мда, "зимний" дизель у нас можно тока в кавычках писать, черт заправился на Шелле спецово ихним почти по 12 грн  и не завелся седня всего при -20. Вчера кстати заводился.

ОБХОДИТЕ СТОРОНОЙ ЭТОТ ГАЛИМЫЙ Shell-ШЕЛЛ! Уже второй раз попадаю на ихнее говнотопливо.

Куда писать шобы Окко или WOG сделали запрвку в Ирпене!?  beer

Crytown
Примкнувший
*

« Ответ #10 : Февраль 12, 2012, 06:28:57 »

Я вже схиляюся до думки, що вся проблема у свічках розжарення... Паливний і повітряний фільтри вже замінив. Якщо проблема запуску в морози за -15 не зникне, то наступні на заміну свічки...   
Toljanos
Переїхав на новий форум tucson-club. org.ua
Старожил

переїхав на новий форум tucson-club. org.ua

« Ответ #11 : Март 13, 2012, 01:47:15 »

Все у комплексі робить свою роботу, але про свічі накалу треба пам’ятати бо вже при -10 вони дуже потрібні  . По своїй замітив, що 1-2 свічки не працює, буду міняти. Офіціали хочуть багато. Поміняю сам, а замовлю у KIRILа, казав, що свічка 150 гривень.  s006

Переїхав на новий форум tucson-club. org.ua
Страниц: [1]   Вверх
  Печать  

Перейти в: