Novik
Львів
Партнер
Примкнувший

|
 |
« Ответ #165 : Июнь 09, 2010, 05:23:38 » |
|
мені казали, що чіповка впливає на ресурс двіжка любої машини. десь зменшує на 20-30 тис., а десь і на всі 70... не знаю на скільки правда, але думаю, що можливо.
На автоматі мотор дуже важко загнати, адже коробка думає за тебе і перемикає передачі коли потрібно, не даючи можливісь водію помилитись.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex Under
Киев
Участник

Tucson 2.0 CRDi 4WD АКПП Charcoal Gray
|
 |
« Ответ #166 : Июнь 09, 2010, 05:29:48 » |
|
На автоматі мотор дуже важко загнати, адже коробка думає за тебе і перемикає передачі коли потрібно, не даючи можливісь водію помилитись.
Що ви вкладаєте у "загнати"? І автомат буде розкручувати двигун до відсічки - тільки притисни тапку. До того ж, ручний режим майже повністю відключає "розум" коробки.
|
|
|
|
|
|
В автомобілі усе повинно бути зачіповане. Чіпуймося, бо ми того варті!
|
|
|
Novik
Львів
Партнер
Примкнувший

|
 |
« Ответ #167 : Июнь 09, 2010, 06:54:58 » |
|
Віддавна знаю таку правду, що при виборі автомобіля, якщо стоїть автомат то за двигун можна бути спокійним. А "загнати" - мав на увазі їзду на дуже малих оборотах, різкий старт з низьких оборотів, їзду внатяг і т.п. Автомат переходить на вищу передачу тільки при досягненні певних обертів, оптимальних для двигуна, щоб його не перевантажувати. Режими кік-даун і ручний я не мав на увазі.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toljanos
Переїхав на новий форум
Старожил

переїхав на новий форум
|
 |
« Ответ #168 : Июнь 09, 2010, 12:55:57 » |
|
Автомат переходить на вищу передачу тільки при досягненні певних обертів, оптимальних для двигуна, щоб його не перевантажувати. Режими кік-даун і ручний я не мав на увазі.
на ручному режимі в нас можна трогатись з другої передачі, 3-тя з 45 км/год, 4-та з 60-ти: це по спідометру, а реально ще треба відняти 3-5 км/год.
|
|
|
|
|
|
Переїхав
|
|
|
ymka
Киев, Виноградарь
Партнер
Участник

4wd 2.0CRDI.МКПП
|
 |
« Ответ #169 : Июнь 09, 2010, 05:19:00 » |
|
З дуру можно что то сламать
|
|
|
|
|
|
Не всё говори что знаешь,но всегда,знай что говориш.
|
|
|
amiqo
Киев, Оболонь
Участник

TUCSON 2.0 MT CRDI 4WD Ebony Black
|
 |
« Ответ #170 : Июнь 09, 2010, 06:33:28 » |
|
Автомат переходить на вищу передачу тільки при досягненні певних обертів, оптимальних для двигуна, щоб його не перевантажувати. Режими кік-даун і ручний я не мав на увазі.
на ручному режимі в нас можна трогатись з другої передачі, 3-тя з 45 км/год, 4-та з 60-ти: це по спідометру, а реально ще треба відняти 3-5 км/год. при старте со второй уж больно большая вибрация на кузов,лучше с первой.накат и горка,вторая без вариантов!
|
|
|
|
|
|
Жизнь слишком коротка,чтобы в чем-то себя ограничивать! 
|
|
|
yuriy_od_ua
Одесса
Участник

|
 |
« Ответ #171 : Июнь 09, 2010, 07:21:35 » |
|
...До того ж, ручний режим майже повністю відключає "розум" коробки...
Ручний режим не відключає "мозки" КПП: вона сама перемикається на нижчу передачу при гальмуванні, якщо оберти занадто низькі (1500-1600); та на вищу, якщо оберти максимальні (4500). Взагалі, я ще не бачив автомата, який би дозволив двигуну заглухнути (хіба що, на старих авто з невідрегульованими карбюраторами) чи перекрутитися 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toljanos
Переїхав на новий форум
Старожил

переїхав на новий форум
|
 |
« Ответ #172 : Июнь 09, 2010, 09:23:36 » |
|
на ручному режимі в нас можна трогатись з другої передачі, 3-тя з 45 км/год, 4-та з 60-ти: це по спідометру, а реально ще треба відняти 3-5 км/год. при старте со второй уж больно большая вибрация на кузов,лучше с первой.накат и горка,вторая без вариантов! будь-яка вібрація відсутня!
|
|
|
|
|
|
Переїхав
|
|
|
yuriy_od_ua
Одесса
Участник

|
 |
« Ответ #173 : Июнь 09, 2010, 09:33:13 » |
|
будь-яка вібрація відсутня!
При зрушуванні з другої передачі також немає вібрації. ОФФ Але, на жаль, вона з'являється, коли стоїш на місці в режимі Драйв з натисненою педаллю гальма. І ще при перемиканні на 4-ту при низьких обертах двигуна (1600-1800). Хочеться це виправити, але таке в мого Тушкана з дитинства...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex Under
Киев
Участник

|
 |
« Ответ #174 : Июнь 10, 2010, 05:31:29 » |
|
...До того ж, ручний режим майже повністю відключає "розум" коробки...
Ручний режим не відключає "мозки" КПП: вона сама перемикається на нижчу передачу при гальмуванні, якщо оберти занадто низькі (1500-1600); та на вищу, якщо оберти максимальні (4500). ... На повышенную не переключает, а на пониженную чтоб не заглохнуть - это да. А если у тебя переключает на повышенную и на пониженную, то это не "ручной" режим, а так называемый "драйв", хехе.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iosip
Одесса, 0084
TUCSON Club member
Старожил

TUCSON 2.0 4WD AT чёрный ВН5605ВТ
|
 |
« Ответ #175 : Июнь 10, 2010, 01:11:12 » |
|
На повышенную не переключает, ....
Ещё как переключает 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alex Under
Киев
Участник

|
 |
« Ответ #176 : Июнь 10, 2010, 01:32:51 » |
|
На повышенную не переключает, ....
Ещё как переключает  Я конечно активно спорить не буду, но в мануале написано, что в ручном режиме переключает только на пониженную при недостаточных оборотах. Как-то проверю, если буду злой и мне не будет жалко моего родного Тушканчика.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rainford
Киев, Троещина 0012
TUCSON Club member
Постоялец

Tucson 2WD 4AT
|
 |
« Ответ #177 : Июнь 10, 2010, 02:29:06 » |
|
в районе 6200 автоматически переключает на повышенную передачу, не раз проверено!
|
|
|
|
|
|
Конец моим страданиям и разочарованиям, И снова наступает хорошая погода...©Целую Пух
|
|
|
Alex Under
Киев
Участник

|
 |
« Ответ #178 : Июнь 10, 2010, 02:36:53 » |
|
в районе 6200 автоматически переключает на повышенную передачу, не раз проверено!
Если коробка САМА переключает - то какй же это "ручной режим"?! Офф: На 6200 мой дизель превратится в ядерный реактор... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tankist
Хайфа, 0097, Израиль
TUCSON Club member
Постоялец

Tucson 2.0 CRDI 4WD AT Charcoal Grey
|
 |
« Ответ #179 : Июнь 10, 2010, 06:43:01 » |
|
Уже не раз говорилось, у нас "псевдоручная" коробка. Испытал специально сам, поставил на 1 передачу(ручную) и разгонял машину, АКПП переключалась на повышенную передачу, при достижении 4000 оборотов. Рев правда стоял.... Держит передачи цепко, без переключения, только если не раскручивать свыше 3500 (у мну дизель, АКПП)
|
|
|
|
|
|
- Волка ноги кормят - Skype: ashatkovskiy
|
|
|
|