Mystique
Одесса
Постоялец

Tucson 2,0 CRDI АТ 4WD Цвет: Warm Silver
|
 |
« Ответ #15 : Декабрь 05, 2009, 04:35:46 » |
|
Получил от гетцеводов заглушку - не канает. Крепление совсем другое  Поиски продолжаются.. Надо бы ещё спортаджеводов найти, у них чего-то отвинтить)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAO
Киев
Примкнувший
|
 |
« Ответ #16 : Февраль 17, 2010, 02:27:26 » |
|
Получил от гетцеводов заглушку - не канает. Крепление совсем другое  Поиски продолжаются.. Надо бы ещё спортаджеводов найти, у них чего-то отвинтить) Хм. Почитав тему і здивувався. Невже ніхто не здогадався зайти до найближчого офіціала і у відділі запчастин сказати "Дайте мені карманчик/поличку під 1-дін магнітолу на тушкан!"? Я вже два роки з таким їзжу. Якщо цікаво то на днях зфоткаю і гляну номер деталюшки. Ціна тоді була гривень 130.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mayor
|
 |
« Ответ #17 : Февраль 17, 2010, 03:53:21 » |
|
Получил от гетцеводов заглушку - не канает. Крепление совсем другое  Поиски продолжаются.. Надо бы ещё спортаджеводов найти, у них чего-то отвинтить) Хм. Почитав тему і здивувався. Невже ніхто не здогадався зайти до найближчого офіціала і у відділі запчастин сказати "Дайте мені карманчик/поличку під 1-дін магнітолу на тушкан!"? Я вже два роки з таким їзжу. Якщо цікаво то на днях зфоткаю і гляну номер деталюшки. Ціна тоді була гривень 130. Давай, ждем.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wonderful
Киев, Виноградарь, Оболонь, Троещина
Постоялец

Tucson 2.0 4WD MT ГБО Graphite Учебный
|
 |
« Ответ #18 : Февраль 17, 2010, 04:44:26 » |
|
У меня от ланоса так выглядит
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAO
Киев
Примкнувший
|
 |
« Ответ #19 : Февраль 17, 2010, 05:24:55 » |
|
Давай, ждем.
Подивився номер оригінальної детальки в накладній: 84742-2E000CA "Заглушка приборной панели/полочка". Ціна 2 роки назад - 145,97 грн із знижкою 3% на Новокостянтинівській. Просто прийшов, запитав і тут же купив. Фото зроблю на днях. На відміну від ланосовської полички оригінальна стає тільки під магнітолою і має приємну на дотик поверхню в середині - нічого не випадає і не стукає.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Февраль 18, 2010, 04:30:51 от ChAO »
|
|
|
|
|
ChAO
Киев
Примкнувший
|
 |
« Ответ #20 : Февраль 18, 2010, 08:12:13 » |
|
Фото рідної полички:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALEX UZ
Гость
|
 |
« Ответ #21 : Февраль 18, 2010, 09:02:55 » |
|
http://cgi.ebay.de/Radiohalterung-Hyundai-Tucson-ab-2005-281143-04_W0QQitemZ130302931877QQcmdZViewItemQQptZEinbaurahmen_Radioblenden?hash=item1e56a8f3a5 Вот на Тушку, заказать не проблема, если поискать то можна и дешевле найти. Оригинальных карманов как таковых не существует, вот фото "бороды" под 1-дин.  Присмотритесь-там все одно целое, литое. Только честно говоря не вижу смысла в даном движении, задумался об установке 1- динового аппарата когда после продажи Вектры у меня на руках остался Пионер 88RS, на то время очень приличный апарат. Но потом таки решил его продать и взять 2-диновую голову без DVD но с нормальным аудио процессором + USB и синий зуб, она таки ИМХО органичней смотриться, а отличия в цене на сегодняшний день незначительные 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mayor
|
 |
« Ответ #22 : Февраль 18, 2010, 10:24:37 » |
|
ChAO, ниша полочки чем-то проклеена изначально или сам дорабатывал?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAO
Киев
Примкнувший
|
 |
« Ответ #23 : Февраль 18, 2010, 11:05:14 » |
|
Оригинальных карманов как таковых не существует Та ну!  Підніми очі і побачиш прямо перед твоїм два моїх повідомлення - там якраз оригінальна кишеня. Навіть каталожний номер вказав. Зфоткаю ще упаковку з номером якщо не викинув. Присмотритесь-там все одно целое, литое. На твоєму фото штатна 1-дін "борода" - вона лита. Тут ніхто сперечатись не буде. Але для 2-дін "бороди" є окрема поличка яку я і поставив.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Февраль 18, 2010, 11:19:09 от ChAO »
|
|
|
|
|
ChAO
Киев
Примкнувший
|
 |
« Ответ #24 : Февраль 18, 2010, 11:13:48 » |
|
ChAO, ниша полочки чем-то проклеена изначально или сам дорабатывал?
Нічого не доробляв. Покриття полички заводське, на дотик типу короткого ворсу. Купив поличку, розібрав "бороду", вставив магнітолу і поличку в штатне місце, зібрав і поїхав 
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Февраль 18, 2010, 11:21:15 от ChAO »
|
|
|
|
|
|
ALEX UZ
Гость
|
 |
« Ответ #25 : Февраль 18, 2010, 11:29:44 » |
|
Спорить не буду-ленивый я стал. Я дал фото оригинальной "бороды" которая идет с завода. ИМХО- это оригинал. Твоя заглушка подошла идеально-неспорю, даже рад за тебя, честно, ты ее мог купить у официалов и она имеет кат. номер, но это не значит что это оригинал, нету ее ни в какой комплектации ни у нас ни в европе ни в шатах. Пробей номер по Микрокату и станет все ясно.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAO
Киев
Примкнувший
|
 |
« Ответ #26 : Февраль 18, 2010, 11:52:45 » |
|
Спорить не буду-ленивый я стал. Так ти вже сперечаєшся. Я дал фото оригинальной "бороды" которая идет с завода. ИМХО- это оригинал. Правильно є "борода" як для 1-дін так і для 2-дін. А ще для тих у кого "борода" 2-дін випускається поличка для бажаючих встановити 1-дін магнітолу. Чому ти дивуєшся? Твоя заглушка подошла идеально-неспорю, даже рад за тебя, честно, ты ее мог купить у официалов и она имеет кат. номер, но это не значит что это оригинал Дуже дякую. Але поясни мені будь-ласка як могла не підійти деталь з заводським каталожним номером, куплена у офіціалів в оригінальній хьюндаєвській упаковці яка встановлюється в штатне місце в передбачені для цього кріплення?  При цьому на самій деталі нанесені і номер і емблема хьюндай. Це все означає, що поличка оригінальна як би тобі не хотілось щоб це було не так. нету ее ни в какой комплектации ни у нас ни в европе ни в шатах. Чому вона має бути в якійсь комплектації якщо для цього передбачена 1-дін "борода"? Це деталь для установки 1-дін магнітоли в 2-дін "бороду". Пробей номер по Микрокату и станет все ясно. Для чого це мені потрібно? У мене немає сумнівів в оригінальності даного виробу. Хочеш - пробий сам.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Февраль 18, 2010, 11:58:17 от ChAO »
|
|
|
|
|
ChAO
Киев
Примкнувший
|
 |
« Ответ #27 : Февраль 18, 2010, 04:55:02 » |
|
ALEX ᵁᴢ, фото спеціально для тебе. Наступного разу поки не розберешся досконало - не сперечайся  . Бо якщо ти не знаєш, не чув чи не бачив, то це не означає, що такого бути не може.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Февраль 18, 2010, 04:56:39 от ChAO »
|
|
|
|
|
|
ALEX UZ
Гость
|
 |
« Ответ #28 : Февраль 18, 2010, 07:17:18 » |
|
2ChAO. не злись предлагаю ничью  84743E TRAY ASSY-CTR FACIA -Это Таксон. Оригинал так-сказать. Твоя вот, Хундай, но другой: 84742A TRAY-LWR CRASH PAD CTR FACIA - Это -H-1 (Mini Bus)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ChAO
Киев
Примкнувший
|
 |
« Ответ #29 : Февраль 18, 2010, 07:50:36 » |
|
2ChAO. не злись предлагаю ничью  Не питання  Але ти знову не правий  . Я не полінився і встановив всетаки Мікрокат. Так от 84743E - це загальний номер деталей (PNC) - типу розділу. А 84742-2E000CA - це вже номер конкретної деталі. Так, що моя деталюшка - оригінальна заводська поличка саме для Тушкана  . Мікрокат показує ще і 84742-2E100CA. Обидва номери мають кучу модифікацій серед яких я розібрав тільки колір.
|
|
|
|
« Последнее редактирование: Февраль 18, 2010, 07:55:10 от ChAO »
|
|
|
|
|
|