TUCSON Club UA tucson club
Май 25, 2012, 11:35:37 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Туристическая компания Ola Travel - полный набор туристических услуг, туры в Египет, Турцию, Таиланд, ОАЭ
Новости:

Начало   Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Чіп тюненг  (Прочитано 766 раз)
Vik-440
Тернополь, 0114
Заслуженный активист
Аксакал

« : Декабрь 27, 2009, 07:16:12 »

Привіт колеги. Я думаю що кожен з вас хоча б раз заглядали у тему "Чіп тюненг" загальну, про Київ, Дніпро. Є людина ( на нашому форумі зареєстрована і мала 2 пости - paliykolya ) що живе у Вінниці. Я до нього дзвонив, і він сказав що періодично робить вилазки у західний регіон - Тернопіль, Львів. Саме в січні планується така вилазка до Тернополя, де повинні бути машини з Львова, Франківська, Тернополя. Кому цікаво, можна підключитись. Вартість складає 1200 грн. (У Києві дорожче). Взнав також що до нового року акція, -40% (720 грн.!) Але навряд хто встигне…

Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #1 : Декабрь 27, 2009, 08:32:19 »

Привіт колеги. Я думаю що кожен з вас хоча б раз заглядали у тему "Чіп тюненг" загальну, про Київ, Дніпро. Є людина ( на нашому форумі зареєстрована і мала 2 пости - paliykolya ) що живе у Вінниці. Я до нього дзвонив, і він сказав що періодично робить вилазки у західний регіон - Тернопіль, Львів. Саме в січні планується така вилазка до Тернополя, де повинні бути машини з Львова, Франківська, Тернополя. Кому цікаво, можна підключитись. Вартість складає 1200 грн. (У Києві дорожче). Взнав також що до нового року акція, -40% (720 грн.!) Але навряд хто встигне…

Класно, але вже неактуально - вже чіпований  rulez
Vik-440
Тернополь, 0114
Заслуженный активист
Аксакал

« Ответ #2 : Декабрь 27, 2009, 11:12:19 »

Де, коли і ким?
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #3 : Декабрь 28, 2009, 07:22:08 »

Київ, 3-4 тижні тому, S-Auto.
ALEX UZ
Гость
« Ответ #4 : Декабрь 28, 2009, 01:02:11 »

Ну с акутуальностью вопрос спорный... lol
« Последнее редактирование: Декабрь 28, 2009, 01:11:48 от ALEX ᵁᴢ » Записан
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #5 : Декабрь 28, 2009, 01:18:38 »

Ну с акутуальностью вопрос спорный... lol

А чьо? Поясни... Ти проти чіпування?
ALEX UZ
Гость
« Ответ #6 : Декабрь 28, 2009, 01:28:22 »

Я и против, ты наверно пошутил...
Я имел ввиду чиповку именно в Тернополе т.е. в Западном регионе, согласись-таки ближе чем Киев. Так что для меня очень актуально.
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #7 : Декабрь 28, 2009, 01:42:08 »

Ну мені так само зручніше було б в Тернополі, але раз я вже був проїздом в Києві, то гріх було не зробити. Хоча там суттєво дорожче вийшло 
Страниц: [1]   Вверх
  Печать  

Перейти в: