TUCSON Club UA tucson club
Май 25, 2012, 01:26:55 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Туристическая компания Ola Travel - полный набор туристических услуг, туры в Египет, Турцию, Таиланд, ОАЭ
Новости:

Начало   Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1] 2   Вниз
  Печать  
Автор Тема: рекомендовані СТО по ремонту Ходової  (Прочитано 1668 раз)
leogo
Львов
Примкнувший
*

« : Март 23, 2010, 11:25:21 »

Привіт усім.
Наїздив вже 44 тисячі, і чую що явно прийдеться мені міняти різні ризинки-втулки по ходовій (на теперішніх весняних дорогах це дуже відчутно). В офіціалів робити це, в мене не дуже велике бажання. Хто з Вас уже робив ходову у Львові, поділіться інформацією про сервіси, де варто, де ні...
Також, що можете сказати про сервіс на Смаль-Стоцького (офіціали Санг-Йонга)?

Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #1 : Март 23, 2010, 11:29:42 »

А в чому проблема з офіціалами? Думаєш, ціна буде вищою набагато? Запчастини всеодно купляти треба не в них, а окремо.
leogo
Львов
Примкнувший
*

« Ответ #2 : Март 23, 2010, 11:56:16 »

жінка їздить на Гетсі. Прийшов час робити ТО-15т. Я подзвонив офіціалам на Чорновола, нарахували 1500 грн. Подзвонив на Смаль-Стоцького - вийшло десь 640 грн, включаючи заміну пари якихось ризинок по ходовій, діагностику ходової, діагностику комп’ютерну, регулювання фар... Різниця, як на мене, дуже відчутня.
« Последнее редактирование: Март 23, 2010, 12:04:09 от leogo » Записан

Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #3 : Март 23, 2010, 12:13:55 »

А гарантії вже нема?
leogo
Львов
Примкнувший
*

« Ответ #4 : Март 23, 2010, 12:26:25 »

на Гетс вже нема. Ну з такими цінами і не треба... А на Туксон ще є, він ще трошки в кредиті...

elmarioshe
Львів
Примкнувший
*

« Ответ #5 : Апрель 27, 2010, 07:16:30 »

а на Богданівській?
Dimidrolum
Львів
TUCSON Club member
Постоялец

« Ответ #6 : Апрель 27, 2010, 09:31:33 »

Заїжай на сервіс на вул. Садовій. Сам туда заїжав ціни там на діагностику дешеві, робота не дорога, якість непогана, навіть запчастини можна купити. Багато підйомників.
elmarioshe
Львів
Примкнувший
*

« Ответ #7 : Апрель 27, 2010, 10:25:48 »

а гарантія?
leogo
Львов
Примкнувший
*

« Ответ #8 : Апрель 27, 2010, 12:14:57 »

а гарантія?
гарантія на ходову рік, вже минула...
http://www.tucson.com.ua/forum/index.php/topic,5681.30.html

elmarioshe
Львів
Примкнувший
*

« Ответ #9 : Апрель 27, 2010, 12:22:58 »

на мою думку, краще довіритися людям, які крутять ті машини кожен день...в них це і швидко і якісно  ніж в тих які беруть все підряд!!!!!
 зрештою, якщо ціни не підходять в офіціалів...можна матеріали купити самому і з ними приїхати!!! повинні поміняти! я б радив УАХ!
Dimidrolum
Львів
TUCSON Club member
Постоялец

« Ответ #10 : Апрель 27, 2010, 12:28:58 »

а гарантія?
Я не про ТО кажу. Якщо щось застукало чи якась фігня то можна там. Просто сумніваюсь що офіціали зроблять краще.
elmarioshe
Львів
Примкнувший
*

« Ответ #11 : Апрель 27, 2010, 12:32:34 »

все залежить від людей, я постійно в одного майстра обслуговуюсь і нормально....  можна приїхати і подивитися...навіть на ставлення до клієнта немаловажне!!!
leogo
Львов
Примкнувший
*

« Ответ #12 : Апрель 27, 2010, 12:51:30 »

на мою думку, краще довіритися людям, які крутять ті машини кожен день...в них це і швидко і якісно  ніж в тих які беруть все підряд!!!!!
 зрештою, якщо ціни не підходять в офіціалів...можна матеріали купити самому і з ними приїхати!!! повинні поміняти! я б радив УАХ!
ну так я ж не в гараж до якогось дяді Васі поїхав. А довіряти тим людям з оф. сервісу - ніколи в житті. Мені ті самі люди з Чорновола магнітофон по гарантії зняли в серпні минулого року. Він ще до сьогодні на ремонті!!! Добре що зразу новий поставив.
Ну а в принципі, якщо не зважати на все це, масло з фільтрами вони міняють добре і швидко.  Smiley

elmarioshe
Львів
Примкнувший
*

« Ответ #13 : Апрель 27, 2010, 01:02:15 »

так, на рахунок чорновола  я згідний!!!  попробуйте на богданівську і буде з чим рівняти!!))
а на рахунок магнітофона, та ще й по гарантії...там є терміни..просто треба письмово все оформити і можна судитися!!!  новий ж магнітофон штатний до туксона в районі 700 долларів коштує(хоча  за що такі гроші не знаю)))))
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #14 : Апрель 27, 2010, 01:15:31 »

попробуйте на богданівську і буде з чим рівняти!!))

Ти вже прорекламумвав УАХ разів 5 за сьогодні. Вони відкати дають за акцією "приведи друга"?  lol
Якщо серйозно, то я був і там, і на Чорновола. В обох випадках є свої "+" і "-". Але тема "...по ремонту ходової", не забувайте...
Страниц: [1] 2   Вверх
  Печать  

Перейти в: