TUCSON Club UA tucson club
Май 25, 2012, 01:27:37 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Туристическая компания Ola Travel - полный набор туристических услуг, туры в Египет, Турцию, Таиланд, ОАЭ
Новости:

Начало   Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: 1 [2]   Вниз
  Печать  
Автор Тема: рекомендовані СТО по ремонту Ходової  (Прочитано 1668 раз)
elmarioshe
Львів
Примкнувший
*

« Ответ #15 : Апрель 27, 2010, 01:26:47 »

можу то дешевше там пробити))))
та кожен автосервіс має свої + і -, в кожному такому є прихильники і  вороги))  нічого не поробиш, ми ж не роботи
а що писати7 скільки втулки і стойочки коштують. чи може як їх самому міняти?!))

Eric
Львов, Донецк
Примкнувший
*

Tucson 2.0 4WD MT Aqua Silver

« Ответ #16 : Май 06, 2010, 09:48:11 »

На Садовій є "Мерс сервіс". За умови кризи займаються всім (любі машини ремонтують). Я там ходову перебирав. По ціні не пам"ятаю, проте, здається сподобалось.
Про оф. сервіс незнаю, машина вже не гарантійна. Тому порівняти не можу.
По якості погоджуюсь з панством, - залежить від майстра і серйозності вигляду клієнта (тобто нас)   Треба завжди втик давати, щоб не халявили  Grin
До теми запчастин по ходовій - купляв запчастини в магазині по вул. Стрийській навпроти податкової. (як правило, там завжди все є).

Перепрошую за офф, проте скажу, я на тому сервісі і мастило+фільтр міняв, 450 грн вийшло за все
Dimidrolum
Львів
TUCSON Club member
Постоялец

« Ответ #17 : Май 06, 2010, 03:35:10 »

Якщо за 450 то  дійсно криза)))
Dnister
Львів
Партнер
Примкнувший

Дністер- Авто Інженер з гарантії

« Ответ #18 : Июнь 02, 2010, 10:55:08 »

на мою думку, краще довіритися людям, які крутять ті машини кожен день...в них це і швидко і якісно  ніж в тих які беруть все підряд!!!!!
 зрештою, якщо ціни не підходять в офіціалів...можна матеріали купити самому і з ними приїхати!!! повинні поміняти! я б радив УАХ!
ну так я ж не в гараж до якогось дяді Васі поїхав. А довіряти тим людям з оф. сервісу - ніколи в житті. Мені ті самі люди з Чорновола магнітофон по гарантії зняли в серпні минулого року. Він ще до сьогодні на ремонті!!! Добре що зразу новий поставив.
Ну а в принципі, якщо не зважати на все це, масло з фільтрами вони міняють добре і швидко.  Smiley

Власник отримав магнітофон назад. Затримка виникла у зв*язку з технічною помилкою.

Інженер з гарантії, тел. 032-224-77-58, Руслан
leogo
Львов
Примкнувший
*

« Ответ #19 : Июнь 02, 2010, 11:40:49 »

на мою думку, краще довіритися людям, які крутять ті машини кожен день...в них це і швидко і якісно  ніж в тих які беруть все підряд!!!!!
 зрештою, якщо ціни не підходять в офіціалів...можна матеріали купити самому і з ними приїхати!!! повинні поміняти! я б радив УАХ!
ну так я ж не в гараж до якогось дяді Васі поїхав. А довіряти тим людям з оф. сервісу - ніколи в житті. Мені ті самі люди з Чорновола магнітофон по гарантії зняли в серпні минулого року. Він ще до сьогодні на ремонті!!! Добре що зразу новий поставив.
Ну а в принципі, якщо не зважати на все це, масло з фільтрами вони міняють добре і швидко.  Smiley

Власник отримав магнітофон назад. Затримка виникла у зв*язку з технічною помилкою.
Сьогодні дійсно нарешті отримав магнітофон. За це велике спасибі Руслану. До нього особисто жодних претензій бути не може.
А от про організацію роботи в компанії Хюндай Моторс Україна, їх офіційних сервісів в мене склалось своє враження. Враження основане не тільки на прикладі з магнітофоном і стосується не тільки роботи сервіса на Чорновола. Були у мене проблеми і з неякісним ремонтом бампера, і з встановленням сигналізації на Гетс (сервівс на Шевченка). Можливо це суб'єктивна думка і мені просто не везе, але вона уже сформована.

Страниц: 1 [2]   Вверх
  Печать  

Перейти в: