TUCSON Club UA tucson club
Февраль 07, 2012, 10:26:50 *
Добро пожаловать, Гость. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Вам не пришло письмо с кодом активации?

Войти
Туристическая компания Ola Travel - полный набор туристических услуг, туры в Египет, Турцию, Таиланд, ОАЭ
Новости:

Начало   Помощь Поиск Календарь Войти Регистрация  
Страниц: [1] 2   Вниз
  Печать  
Автор Тема: Санаторій "Лісова пісня" або...  (Прочитано 5866 раз)
Offroad
Бровары (Киевская обл.)
Участник

« : Июнь 13, 2010, 03:44:09 »

Відпочивав роки 4 тому у Лісовій пісні на березі озера Пісочне... Тоді сподобалось - природа, люди, вода...
Зараз хочем кудись махнути днів на 10 - хто з місцевих може порекомендувати заклади на Світязі/Пісочному?
Цікавить серпень, з харчуванням, недалеко від води. З нами 3-місячне немовля...

Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #1 : Июнь 13, 2010, 07:23:56 »

Сьогодні якраз звідти вернувся, був з сім"єю з п"ятниці. Пісочне моє улюблене озеро в силу багатьох факторів. В сезон знайти місце на базі буде не так і просто. Я б радив селитися у приватному секторі біля самої Лісової пісні - вибір досить широкий. Правда я не чув щоб хтось харчував. Всі харчуються в столовій самого санаторію.Там легко досить домовитись навіть якщо не маєш путівки. Сніданок і вечеря по 10 грн., а обід 15 - ціни шарові, а для невибагливих можна нормально наїстись. Як альтернатива є такожж ресторанчик з дуже помірними цінами, де можна теж непогано поїсти.
Vik-440
Тернополь, 0114
Заслуженный активист
Аксакал

« Ответ #2 : Июнь 13, 2010, 08:06:35 »

Можна детальніше про координати та кілька фото місцевості?
ALEX UZ
Гость
« Ответ #3 : Июнь 14, 2010, 07:01:43 »

Можна детальніше про координати та кілька фото місцевості?

+1 Кстати да. Второй год планирую поехать посмотреть, а то много знакомых ездило-довольны, и все никак не выходит.
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #4 : Июнь 14, 2010, 07:28:25 »

http://goo.gl/6kEf  Оце карта. Село Гаївка це і є той приватний сектор безпосередньо біля санаторію. Фоток на жаль нема, але через місяць ми будемо день фірми відмічати там, тоді зроблю фотки і обов"язково виставлю. Але можу зразу сказати, що там дуже гарно, а після того мабуть ще і тиждень відпустки там пробуду. Раджу глянути це місце на Google Earth - там є багато фоток. Якщо є якісь питання можу розказати.  
ALEX UZ
Гость
« Ответ #5 : Июнь 14, 2010, 07:47:34 »

http://goo.gl/6kEf  Оце карта. Село Гаївка це і є той приватний сектор безпосередньо біля санаторію. Фоток на жаль нема, але через місяць ми будемо день фірми відмічати там, тоді зроблю фотки і обов"язково виставлю. Але можу зразу сказати, що там дуже гарно, а після того мабуть ще і тиждень відпустки там пробуду. Раджу глянути це місце на Google Earth - там є багато фоток. Якщо є якісь питання можу розказати.  

Если там так хороше, так может всем колхозом, в августе например, что скажете? poklon
Vik-440
Тернополь, 0114
Заслуженный активист
Аксакал

« Ответ #6 : Июнь 14, 2010, 08:12:57 »

Если там так хороше, так может всем колхозом, в августе например, что скажете? poklon
Планировать никто не мешает... , можно подумать.
ALEX UZ
Гость
« Ответ #7 : Июнь 14, 2010, 08:16:20 »

Планировать никто не мешает... , можно подумать.

Ну значит можно начинать, когда там выходные, я не помню?
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #8 : Июнь 14, 2010, 08:24:49 »

Адабрям Там можна і цивілізовано, і в наметовому містечку. Таких чистих озер мабуть в Україні лишились одиниці. Але це краще бачити а не розказувати Smiley
ALEX UZ
Гость
« Ответ #9 : Июнь 14, 2010, 08:39:14 »

...Таких чистих озер мабуть в Україні лишились одиниці. Але це краще бачити а не розказувати Smiley

Именно поэтому меня туда и тянет. А побуксовать в песочке там местечко можно найти? ИМХО без этого скучно будет.
ALEX UZ
Гость
« Ответ #10 : Июнь 14, 2010, 08:45:04 »

и не только в песочке, лужки знатные есть

Ну вот и чудненько. Осталось тему для обсуждения создать. По традиции Offroader таким занимаеться lol
Offroad
Бровары (Киевская обл.)
Участник

« Ответ #11 : Июнь 14, 2010, 01:17:05 »

Пісочне

Лісова пісня

Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #12 : Июнь 14, 2010, 01:24:36 »

Темку почав
Offroad
Бровары (Киевская обл.)
Участник

« Ответ #13 : Июнь 14, 2010, 02:06:37 »

Повернемось до питання відпочинку 
В сезон знайти місце на базі буде не так і просто. Я б радив селитися у приватному секторі біля самої Лісової пісні - вибір досить широкий.
Вихід на адміністрацію Лісової пісні є (тобто місця у серпні знайдуть). Мене більше хвилює відсутність гарячої води (як ситуація зараз, Я НЕ ЗНАЮ, але тоді давали по годинах)  - це питання я ще з'ясую, і лікування - часу на процедури з дітьми не буде, а тому не бачу сенсу переплачувати... Наскільки я знаю (знову-таки, треба з'ясувати) путівок без лікування нема. Ціна путівки 220 грн./добу з людини напівлюкс. Думаю, за ці гроші нас радо візьме приватний сектор (оголошень багато, на тому ж http://shatsk.info/) Або дешевше і домовлятись харчуватись у їдальні санаторію...

Тому хочу ПЕРЕВІРЕНИЙ приватний сектор недалеко від Пісочного (не на Світязі) з бойлером, нормальною парковкою і достойними умовами (двоє малих дітей)
Offroader
Львів, 102
TUCSON Club member
Старожил

« Ответ #14 : Июнь 14, 2010, 02:43:10 »

Можу при потребі дати кілька телефонів у прив. секторі біля Лісової пісні - там розпитаєшся про всі умови.
Є ще варіант с. Мельники (там же на Пісочному), його ще здається називаєть Царське село. Але ціни там вищі, люди зажрані, дорога жахлива. Знайомі розказують, що всередині умови ніби непогані, але наприклад якщо поселишся на 2-ій чи 3-ій лінії від берега, то до озера треба буде йти обходячи ВСЮ першу лінію оскільки всі стежки між будинками вони поприхватизовували. Ну і всякі інші неприємні моменти цього плану, тому туди не радив би їхати.
Ще одне - якщо Ти рапотм щось вибереш дистанційно, то я там буду 9-11 липня і можу просто заїхати, зробити фотки і переслати - таким чином будеш все уявляти як воно є 
Страниц: [1] 2   Вверх
  Печать  

Перейти в: